400 gr pasta
Zet een kookpot met water op en kook hierin de pasta, volgens de verpakking, al dente.
Snij de sjalot, de knoflook en een pepertje fijn. Snij een 5-tal kerstomaten in kwartjes.
1 sjalot, 2 t knoflook, 1/2 pepertje, olijfolie
Verhit een wokpan met een flinke scheut olijfolie op middelhoog vuur. Doe hier de sjalot, de knoflook en een half pepertje bij en bak even glazig.
1 blik tomatenblokjes, 1/2 blokje visbouillon
Voeg de tomatenblokjes toe en meng goed door elkaar. Doe het verkruimeld visbouillonblokje erbij en laat een 15 minuten sudderen. Zet er eventueel een deksel op.
400 gr zeevruchtenmix, 5 kerstomaten
Voeg nu de zeevruchtenmix en de kerstomaten toe, meng het geheel goed door elkaar. Laat nog een 5 minuten verder sudderen tot alles gaar is. Bindt de saus eventueel met maïzena.
zout en peper, paprikapoeder
Kruid af met peper, zout en wat paprikapoeder.
1 handvol platte peterselie
Meng een handvol, versneden, peterselie onder de saus.
Pak diepe borden en verdeel de pasta hierover. Schep er een flinke portie zeevruchtenmix op . Garneer met wat extra verse peterselie.